Wat is uw rendement op vakantiepark Ackersate?

Kwaliteit van het vakantiepark

Het netto rendement wat u ontvangt over uw vakantiewoning is afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan de kwaliteit van het vakantiepark, volledige of gedeeltelijke verhuur, grootte van de vakantiewoning en de aankleding ervan.

Over de kwaliteit van ons 5-sterren vakantiepark hoeft u zich als investeerder geen zorgen te maken. Al vijf jaar op een rij is vakantiepark Ackersate uitgeroepen door de ANWB tot Best Camping. Daarnaast beschikken wij over vele faciliteiten wat ons vakantiepark zeer geschikt maakt voor gezinnen. Denk aan ons zwembad met stroomversnelling en glijbaan, het trampoline park, onze restaurants, campingwinkel en verschillende speeltuinen. Naast de kwaliteit van ons vakantiepark kunt u bij ons kiezen uit twee verschillende soorten vakantiewoningen. Een vakantiewoning die u gedeeltelijk verhuurd of een vakantiewoning voor volledige verhuur. U kunt natuurlijk al raden, een vakantiewoning voor volledige verhuur levert veel meer rendement op.

Lees meer over ons vakantiepark

Type vakantiewoning

Als laatste kunt u keuzes maken in verschillende type vakantiewoningen. Zo hebben wij vakantiewoningen voor kleine en grote gezinnen. Ook zijn er verschillende type woningen op het gebied van energiegebruik. Wilt u een gasloze woning met zonnepanelen of kiest u voor de woning die dit niet heeft? Allerlei facturen die meespelen bij de bepaling van uw netto rendement. Als Ackersate geven we u graag meer informatie over uw netto rendement per vakantiewoning.

Maak een afspraak
© Copyright 2024 Ackersate Verkoop • Algemene voorwaarden Privacy Statement