Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Over vakantiepark Ackersate

Vakantiepark Ackersate is een kindvriendelijk vakantiepark in Voorthuizen. Met een watervallei, een trampolinepark en een binnen- en buitenzwembad! Aan verblijfsmogelijkheden heeft Ackersate een breed aanbod van bungalows, chalets en vakantievilla’s, maar ook ruime comfortplaatsen (met of zonder privé sanitair) voor het kamperen.

Ontdek ons vakantiepark

Financiële hulp nodig bij de aanschaf?

Vakantiepark Ackersate is een samenwerking aangegaan met een financieel adviesbureau, Leenattent. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn in de advisering van onze producten in combinatie met gespreide betaling middels het Betaalplan.

Lees verder

Op ons vakantiepark streven we ernaar om een levendige en moderne omgeving te creëren waar onze gasten optimaal kunnen genieten. Om dit te waarborgen, hebben we een regel ingesteld waarbij vakantiewoningen van 20 jaar en ouder niet doorverkocht mogen worden op de kavel. Dit betekent niet dat een vakantiewoning bij het overschrijden van de leeftijdsgrens van 20 jaar ook direct van het park af moet. Dit is pas aan de orde wanneer u als eigenaar besluit te stoppen met recreëren. Op deze manier kunnen we continu vernieuwen en onze gasten altijd een eigentijdse ervaring bieden. Ontdek de schoonheid van verandering en beleef onvergetelijke momenten op ons vakantiepark.

Klik hier voor meer informatie over ons parkreglement en hoe wij te werk gaan op ons fantastische vakantiepark.

© Copyright 2024 Ackersate Verkoop • Algemene voorwaarden Privacy Statement