Jachtchalet | 4 pers.

Wij hebben ter uitbreiding van het project Ackervoorde deze prachtige kleurrijke Jachtchalets in de verkoop gekregen. De Jachtchalets zijn nieuw gebouwd in 2022 en bieden ruimte voor 4 personen. De Jachtchalets zijn op een nieuw ontwikkeld terrein gesitueerd en zijn aan te kopen als investering met een vast rendement of flexibel rendement waarbij er ook mogelijkheid is voor eigen gebruik.

De Jachtchalets hebben allemaal een verschillende kleur waardoor geen enkel Jachtchalet het zelfde is. De Jachtchalets zijn speels gesitueerd en liggen hierdoor centraal en toch met wat privacy door de mooi aangelegde tuinen. Er zijn op dit moment nog 7 chalets beschikbaar.
Via een mooi aangelegd terras komt u binnen in de hal waar meteen de toegang is tot een 2-persoons slaapkamer. Vanuit de hal is tevens de trap naar boven voor toegang tot de loft welke uitstekend geschikt is voor de kinderen. Een absoluut avontuur.

Eigenschappen

Aantal slaapkamers
2
Grootte van de kavel
300m2 +/-
Bouwjaar
2022
Aantal personen
4
Warmtebron
CV
Airco
Ja
Type bekleding
Kunststof
Woonoppervlakte
55m2
Isolatie
Dubbel glas, volledig geisoleerd
Parkeren
Openbaar
Kadaster eigendomsoort
Erfpacht
Aanvaarding
In overleg
€ 149.000,-
Bent u geïnteresseerd in deze woning of heeft u enkele vragen erover? Wij komen graag met u in contact. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Over het park

© Copyright 2024 Ackersate Verkoop • Algemene voorwaarden Privacy Statement